vineri, 6 noiembrie 2009

...


World Blogging Forum 2009



In noiembrie 2009 va avea loc prima editie a World Blogging Forum la Palatul Parlamentului, Bucuresti. Evenimentul premium dedicat lumii online este organizat de ASLS Romania, cu sprijinul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale si in parteneriat cu Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.



Invitati de top din intreaga lume

Evenimentul reuneste jurnalisti si bloggeri internationali de top cu scopul de a stabili o serie de parametri ai dezvoltarii media online. Importanta transmiterii in timp real a informatiilor actuale politice, economice si sociale, de drepturile omului sau libertatea de exprimare la nivel online si new media va fi intens dezbatuta.

Printre invitatii la forum se numara bloggeri si jurnalisti din tari precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Canada, Israel, Italia, Norvegia, Egipt, Georgia ce vor beneficia de oportunitatea de a interactiona, de a crea noi contacte si chiar de a pune bazele unor viitoare parteneriate.

“Participantii la dezbaterile din cadrul forumului vor aborda teme de interes in dinamica industrie de blogging si online media precum si probleme ce vizeaza societatea la nivel global: dezvoltarea stiintei si educatiei cu ajutorul mediului online, democratia si libertatea de exprimare, probleme de mediu, criza economica, politica internationala” a declarat Mihaela Draghici, presedintele ASLS Romania.

“Evenimentul vizeaza lansarea publica a unei declaratii globale a principiilor jurnalismului online, o constitutie a libertatii pe Internet adoptata la Bucuresti, la care sa adere bloggerii din toate colturile lumii” a mai declarat Mihaela Draghici cu ocazia lansarii oficiale a campaniei de promovare a evenimentului.

Toti pasionatii se pot alatura initiativei de a realiza cea mai mare sesiune de live blogging, intregistrandu-se ca participanti Premium ( link : http://worldbloggingforum.com/registration/), si venind la Palatul Parlamentului in zilele de 10 si 11 noiembrie, pentru a transmite live noutati de la dezbateri pe Twitter, Facebook, bloguri.

Niciun comentariu:

ANOSR

ANOSR