vineri, 31 decembrie 2010

A pick me up

3 din cele 4 persoane care chiar nu au ce face cu timpul lor si il irosesc citind prostiile mele m-au intrbat de ce nu am mai scris...

E greu...uneori ai chef, uneori ai nu, chestia cu scrisu e la fel ca o relatie de prietenie...exista la un moment dat, e frumoasa, dar nu functioneaza mereu cum ai vrea asa ca mai iei o pauza...

Dar asa ca final de an tebuia sa las un cuvant sau doua.

Ultimele mele craciunuri si revelioane sucked big time, anu trecut si nici anu asta nu am avut deloc chef...sincer nici acuma nu am chef...sa ma duc...sa ma prefac ca totu e ok, ca noul an va fi mai bun...ca lumea e roz...dar na...u gotta do what u gotta do.


In schimb acuma cateva minute am primit un telefon de la cea mai veche si cea mai buna prietena a mea. Credeam ca suna doar sa ma salute.

Si de fapt m-a sunat sa imi multumeasca pentru toate clipele pentru care am fost pentru ea acolo. I-am zis si ei ca daca as fi avut o inima probabil as fi plans, dar asa a fost doar f f dragut.

Oricum, made feel really really good.

Asa ca...orice ar fi...orice s-ar intampla, cat de grav poate sa fie cand ai cativa prieteni pe care te poti baza no matter what...


Asa ca sa avem cu toti un an nou...om vedea dupa ce dreaq facem cu el...


5 comentarii:

Alexandra Florentina spunea...

Vei inceta vreodata sa faci pe durul si sa recunosti ca esti si tu om si ca ai sentimente chiar daca nu plangi? Daca nu ai fi avut inima, nu te-ar fi sunat nimeni sa-ti multumeasca pentru ceva.

Nadia spunea...

bai, mie imi place cum scrii asa ca ar trebui sa-ti reamintesti de relatia de prietenie cu blogu mai des.
Si astfel, noi astia care ne pierdem timpul citind ce scrii tu, sa mai aflam si noi care mai e viata ta, daca altfel nu prea ne intersectam
:)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Fotograf Ioana spunea...

imi place cum scrii felicitari amgsit cateva postari foarte interesante

Masaj erotic Pitesti spunea...

un blog interesant am citit cateva articole foarte bune

ANOSR

ANOSR