sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Banii nostrii pusi la lucru

Vineri la 05:10 ma duceam spre munca, si o luasem pe centura si iesisem pe undeva prin Chitila.

Ce am vazut acolo m-a facut "mandru" de cei care au grija de drumurile noastre.

Pe un drum care duce intre Chitila si Buftea era un camion care arunca cu nisip si sare pe sosea.

In caz ca voi credeti ca m-a mirat ca acei muncitori s-au trezit cu noaptea in cap sa ne faca noua drumurile mai sigure...va inselati. Nu e asta.

Pe mine m-a mirat faptul ca ei dadeau cu amestecul acela desi afara era 1 grad si soseaua era perfect curata, chiar cred ca plouase putin inainte si soseaua era si spalata.

Acuma pentru cei care se uita si se intreaba "asa si?"...va voi ajuta eu, pentru ca pot.

Da, solutia acea este foarte buna pe zapada pentru ca sarea topeste gheata si nisipul face ca acel amestec sa fie mai putin alunecos.

DAAAAAr, daca dai cu el pe un drum care nu are nici gheata si nici zapada el doar ataca materialul din care e facut drumul, plus ca masina aluneca mai bine pe nisip...dar din pacate nu tuturora le place sa faca drift-uri pe sosea. Si ataca si vopseaua de pe masina...

Tare curios sunt ce cautau ei la 5 dimineata la munca...si cum naiba soferul ala nu observa ca soseaua nu are nevoie de asa ceva. Sunt curios daca e vorba doar de un sofer prost sau de administratia care vroia sa ponteze ca si cum ar fi facut treaba... Sau poate un coleg il invata cum sa apese pe butonul de eliberat nisipul

Naiba stie... eu ma bucur doar ca nu avea si lama coborata ca sa si rascheteze asfaltul in fata sa.

Niciun comentariu:

ANOSR

ANOSR